Gemengde huwelijken, breinbrekers voor advocaten

Aanleiding tot het schrijven van dit boekje

Het was nog voor de corona uitbraak dat ik het idee opvatte om een boekje te schrijven met de tien meest opmerkelijke en bewerkelijke zaken die ik heb behandeld op het gebied van familierecht. Het is lustrumbundel geworden vanwege het tienjarige bestaan van Rechta Advocatuur. Met het uitgeven van de lustrumbundel wil ik meteen het vooroordeel wegnemen dat alle advocaten met vorken schrijven. Het verbaast mij dat iedereen, inclusief je eigen cliënten die op basis van een toevoeging procederen, denken dat je toch genoeg verdient. Vaak wordt dit als rechtvaardiging gebruikt om te marchanderen over de kosten van de dienstverlening of lievere helemaal niet te willen betalen, want ‘we zijn toch vrienden?

Met de in deze bundel opgenomen verhalen, gaat het niet alleen om de zaken zelf, maar ook ‘het poppetje erachter’; om hoe de advocaat het heeft ervaren om deze zaken te doen.

Het boekje is te bestellen via: info@rechta.com
of gebruik onze online winkel